» » » Tesla Model S 60 atgriezīsies klāstā

Tesla Model S 60 atgriezīsies klāstā

Tesla Model S 60 atgriezīsies klāstā
Tesla zinas
work
00:42, 08 апрель 2022
1587
0
Tesla Model S 60 ir klasiskās "eskas" īpaša modifikācija, kas tika ražota no 2012. līdz 2015. gadam. Automašīna ne velti saņēma nosaukumā 60. numuru. Tieši šī akumulatora ietilpība tika uzstādīta automašīnai, ļaujot ar vienu uzlādi palielināt nobraukumu. Nesen Tesla Motors nolēma šo modifikāciju atdzīvināt, tomēr pieskaņojot to mūsdienu prasībām.
Jo īpaši automašīnas akumulatora tilpums palielināsies no 60 kWh līdz 70, kas ir līdzvērtīgi 530 kilometriem WLTP ciklā pret 480 kilometriem iepriekšējā versijā. Tāpat automašīna iegūs visu riteņu piedziņu, pateicoties cita motora izmantošanai, kas atrodas uz aizmugurējās ass.

Elektromobiļa kopējā jauda ir 328 kilometri stundā. Tajā pašā laikā paātrinājums no vietas līdz lolotajam simtam ir 5,4 sekundes, kas nav nemaz tik maz, ņemot vērā elektromotoru nepieticīgās iespējas. Lai kā arī būtu, automašīna noteikti saņems lielu uzmanību no zīmola faniem, kuri ir gatavi iegādāties burtiski jebkuru Maskas produktu.
Runājot par Eiropas auditoriju, joprojām nav droši zināms, vai Tesla Model S 60 tiks izlaists Eiropas Savienības valstīs. Tomēr, pat ja oficiāla izlaiduma nav, daudzi tirdzniecības centri importēs šo jaunumu par saviem līdzekļiem, kas neapšaubāmi ietekmēs automašīnas izmaksas.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Ctrl
Enter
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl+Enter
Apspriest (0)