» » » Izmēģiniet Tesla Roadster

Izmēģiniet Tesla Roadster

Izmēģiniet Tesla Roadster
Tesla zinas
work
15:58, 17 апрель 2020
1781
0

Roadster ir pirmā Tesla Motors sērijveida automašīna, kas tika ražota salīdzinoši nelielos daudzumos un bija pirmais Elona Muska pildspalvas tests elektrisko transportlīdzekļu jomā. Modelis ir pilnvērtīga sporta automašīna, kurai ir jauks izskats un ļoti iespaidīgas braukšanas īpašības.

Tesla Roadster aerodinamiskā virsbūve tika veidota ciešā sadarbībā ar itāļu dizaineriem no Ferrari, tāpēc Roadster daudzējādā ziņā atgādina šī leģendārā autoražotāja leģendāro sēriju. Modelis ir pārbaudījis proporcijas un pārdomātu dizainu, taču ir grūti nosaukt automašīnas unikālo izskatu.


Par šasiju atbild divi sinhronie motori, kas cita starpā nodrošina automašīnu ar četru riteņu piedziņu. Līdz simtam rodstera var paātrināties tikai 4 sekundēs, bet maksimālā ātruma griesti ir 200 kilometri stundā.

Modelis lepojas arī ar labu akumulatoru, nodrošinot 250 kilometrus WLTP ciklā. Pēc mūsdienu standartiem tas nav tik daudz, tomēr, ņemot vērā automašīnas sporta klasi, ar to pilnīgi pietiek. Kopumā Tesla Roadster joprojām izskatās kā ļoti pievilcīga iegāde.

http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Ctrl
Enter
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl+Enter
Apspriest (0)