» » » Gotion palīdz Tesla tikt galā ar akumulatora trūkumu

Gotion palīdz Tesla tikt galā ar akumulatora trūkumu

Gotion palīdz Tesla tikt galā ar akumulatora trūkumu
Tesla zinas
work
14:48, 30 июнь 2022
1405
0
Tesla nesen šokēja savus fanus ar ziņu, ka dažas automašīnas tiks būvētas ar lietotiem akumulatoriem. Protams, Īlons Masks solīja atlaides elektromobiļu kompromisa partijas pircējiem, kā arī runāja par to, ka akumulatori tiks pakļauti atjaunošanai un stingrai kontrolei.
Tikmēr litija trūkums, kas lika Tesla Motors spert tik izmisīgu soli, joprojām neatkāpjas. Rezultātā Musks nolēma izmantot trešās puses akumulatoru ražotāju Gotion. Līdz pēdējam brīdim uzņēmējs to nevēlējās, jo piekopj pašpietiekamības un kvalitātes kontroles filozofiju.

Lai kā arī būtu, Gotion piegādās Teslai šūnas akumulatoru ražošanai. Līgums noslēgts uz pieciem gadiem un ir spēkā līdz 2028. gadam. Tajā pašā laikā pašas šūnas tiks ražotas Ķīnā, pamatojoties uz litija dzelzs fosfāta tehnoloģiju.
Tesla arī aktīvi investē savu jaunās paaudzes akumulatoru izstrādē, kā arī uzņēmumos, kas nodarbojas ar retzemju litija ieguvi no zemes zarnām. Uz pieaugošās elektromobiļu popularitātes fona šis materiāls kļūst arvien retāks, un tā cena pastāvīgi pieaug.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Ctrl
Enter
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl+Enter
Apspriest (0)