» » » Izmēģiniet Tesla Model X

Izmēģiniet Tesla Model X

Izmēģiniet Tesla Model X
Tesla zinas
work
15:59, 13 март 2020
1633
0

Tesla Model X ir pilna izmēra elektriskais krosovers, kas pārdošanā nonāca 2015. Ilgi gaidītais Tesla krosoveris patika daudziem elektromobiļu cienītājiem, jo tam bija pārbaudīts korporatīvais dizains un daudz interesantu risinājumu, kas iepriekš nebija izmantoti komerctransportā.

Krosoveris ir aprīkots ar vienu trīsfāžu motoru, kas atrodas automašīnas vidū un nodod vilkmi gan priekšējai, gan aizmugurējai asij. Kas attiecas uz akumulatoru, to attēlo izcila 90 kWh litija jonu iekārta, ar ko pietiek 420 kilometriem WLTP cikla.


Tesla Model X interjers ir veidots minimālisma dizainā un priecē ar elektronikas pārpilnību. Patentētais skārienekrāna ekrāns ir kļuvis vēl lielāks un funkcionālāks, un iebūvētais autopilots ir saņēmis vēl vairāk automātisku kustības režīmu. Starp citu, viņš ir diezgan labs pat pēc mūsdienu standartiem.

Tesla krosoveru ir ļoti patīkami vadīt. Informatīvā stūre un mīkstā balstiekārta ļauj braukt komfortabli, savukārt uzlabotās elektroniskās funkcijas un dažādi braukšanas režīmi šo sajūtu tikai pastiprina. Kopumā modelis X ir tieši tā automašīna, kuru vēlaties iegūt savā personīgajā īpašumā.

http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Ctrl
Enter
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl+Enter
Apspriest (0)