» » » Latvijā parādīsies pirmā Tesla uzlādes stacija

Latvijā parādīsies pirmā Tesla uzlādes stacija

Latvijā parādīsies pirmā Tesla uzlādes stacija
Tesla zinas
work
00:54, 10 март 2022
1365
0
Pirms dažiem gadiem Latvijā parādījās pirmā elektromobiļu augstsprieguma uzlādes stacija. Valsts galvaspilsētā atvērās pieticīgs punkts, kā rezultātā pie vienīgā elektromobiļu uzlādes punkta izveidojās diezgan iespaidīga rinda. Laika gaitā kaislības norimušas, un jaunu uzlādes staciju nav tik maz atvērts, taču šodienas jaunumi noteikti patiks elektrotransporta cienītājiem.
Sērijveida elektrisko transportlīdzekļu pionieris Tesla Motros beidzot atvēris savu pirmo oficiālo uzlādes staciju Latvijā. Vienlaikus par jaunā mezgla vietu tika izvēlēta Rēzeknes pilsēta.

Stacijas būvniecībai izvēlēta vieta 40 kvadrātmetru platībā. Nomas termiņš bija 20 gadi ar nominālo maksu 1,1 eiro gadā par kvadrātmetru. Šāds lētums ir saistīts ar valsts valdības lēmumu, kas nolēma palīdzēt aizjūras autoražotājam pirmās un ievērojamās stacijas celtniecībā.
Pirmie Tesla automašīnu īpašnieki jau ir novērtējuši oficiālā sava dzelzs zirgu uzlādes punkta kvalitāti. Savukārt Teslas pārstāvji plāno līdzīgu objektu celtniecību citās valsts pilsētās.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Ctrl
Enter
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl+Enter
Apspriest (0)