» » » Chevrolet Volt ir videi draudzīgs, taču ugunsbīstams

Chevrolet Volt ir videi draudzīgs, taču ugunsbīstams

Chevrolet Volt ir videi draudzīgs, taču ugunsbīstams
Tesla zinas
work
18:17, 26 декабрь 2022
1347
0
Uzsākot divu videi draudzīgu modeļu - Chevrolet Volt un Nissan Leaf - masveida ražošanu, atklājās, ka avārijas gadījumā šīs automašīnas pārāk viegli aizdegas.

Šādu gadījumu masveida raksturs piespieda ASV ugunsdzēsējus izstrādāt īpašu ātrās reaģēšanas programmu elektrisko transportlīdzekļu ugunsgrēkiem. Pirmās mācības notika Sanfrancisko, un kopā ar ugunsdzēsējiem Chevrolet inženieri, kas izstrādāja Voltu, pievērsās problēmai. Viņi stāsta glābējiem par modeļa vājajām vietām, dizaina iezīmēm un iespējamā elektriskās strāvas trieciena vietām. Lai mazinātu riskus, nolēma elektromobiļus aprīkot ar speciālu GPS moduli, kuram avārijas gadījumā automātiski jāzvana dienestam 911.

Tā darbību efektivitāti, izņemot Sanfrancisko, gatavojas atkārtoti pārbaudīt Hjūstonā, Indianapolisa, Losandželosa, Detroita un Vašingtona. Protams, elektrifikācijas pretiniekiem būtisku trumpi deva vēl vienas ekomobilī slēptās problēmas parādīšanās. Pēc viņu domām, Volta ugunsbīstamība liek mainīt domas daudziem, kas vēlas to iegādāties. Tomēr, kamēr šie strīdi turpinājās, izrādījās, ka tendence uz aizdegšanos un nepietiekama pārklājuma hidroizolācija ir raksturīga arī ierastajām General Motors automašīnām. Tāpēc koncerns paziņoja par pusotra miljona automašīnu atsaukšanu visā pasaulē, kas saražotas no 2006. līdz 2009. gadam.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Ctrl
Enter
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl+Enter
Apspriest (0)