» » » Testa brauciens ar Tesla Model 3 lielos attālumos

Testa brauciens ar Tesla Model 3 lielos attālumos

Testa brauciens ar Tesla Model 3 lielos attālumos
Tesla zinas
work
00:56, 01 апрель 2022
1378
0
Šodien mūsu apskats nav parastais Model 3, kuru burtiski līdz pēdējai collai izpētīja lupatu žurnālisti un video recenzenti. Nē, mēs ar jums pārbaudīsim pārpūsto Tesla Model 3 Long Range, kas tiek pārdots Āzijas reģionā. Šis auto bez virsbūves izmēriem saņēma arī vairākas ievērības cienīgas īpašības, par kurām nolēmām pastāstīt saviem lasītājiem.
Protams, sāksim ar virsbūvi, kuras izmēri ir palielināti, lai iepriecinātu Ķīnas patērētāju. Jāpiebilst, ka “uzpūstais” Tesla Model 3 izrādījās visai graciozs. Ja citi sedani pēc līdzīgas procedūras var radīt tikai Eiropas autovadītāja apjukumu, tad ar šo konkrēto modeli palielinātā bāze spēlēja tikai pluss.

Turklāt pārdošanā ir pieejamas vairākas akumulatora versijas, kas atšķiras pēc tilpuma. Mēs ieguvām augstākās klases versiju, kas ar vienu uzlādi var nobraukt līdz 590 kilometriem ar NDEC ciklu. To, protams, nepārbaudīsim, tomēr, spriežot pēc reālo īpašnieku atsauksmēm, nobraukums atbilst pases datiem.
Kontrolējot, Tesla Model 3 Long Range ar garu garenbāzi jūtas daudz stabilāks nekā tā klasiskais līdzinieks. Iespējams, savu lomu spēlē pietūkušie izmēri, vai varbūt tas viss ir saistīts ar nedaudz palielināto automašīnas pamatni. Citādi tas pats, patīkami braukt ar sedanu, piebāzts ar modernām tehnoloģijām!http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Ctrl
Enter
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl+Enter
Apspriest (0)