» » » Tesla elektromobiļi varēs barot zaļās mājas

Tesla elektromobiļi varēs barot zaļās mājas

Tesla elektromobiļi varēs barot zaļās mājas
Tesla zinas
work
15:47, 21 август 2020
1803
0

Tesla inženieri turpina aktīvi strādāt un īsteno arvien modernākus projektus, kuriem nākotnē var būt liela ietekme uz vidi. Nesen Tesla automašīnas ir iemācījušās neizmantoto enerģiju nosūtīt to māju energosistēmā, kas aprīkotas ar stacionāriem enerģijas avotiem.

Projektu izstrādāja Marco Gaxiola, kurš izmantoja īpašu lādētāju no modeļa 3, lai pārsūtītu enerģiju uz stacionāru uzglabāšanas ierīci. Šajā gadījumā pietiek ar atbilstošā savienotāja izmantošanu, pēc tam elektriskā transportlīdzekļa akumulatoru enerģiju var viegli izmantot sadzīves vajadzībām.


Protams, šis triks nav piemērots katrai stacionārai atmiņas ierīcei. Jaunā tehnoloģija, kuras nosaukums ir Vehicle to Grid, līdz šim darbojas tikai ar speciāli izstrādātām baterijām no Vehicle to Building, kurā tiek uzstādītas stacionāras baterijas lauku māju un kotedžu barošanai.

Papildus uzlādēšanai no elektrotransportlīdzekļiem šos stacionāros barošanas avotus var uzlādēt no jumta saules paneļiem, vēja ģeneratoriem vai pat no komerciāla tīkla naktī par pazeminātu likmi. Jebkurā gadījumā jaunās iespējas šādām mājas baterijām izskatās ļoti pievilcīgas.

http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Ctrl
Enter
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl+Enter
Apspriest (0)