» » » Tesla Cybertruck iepriecinās ar 4 motoriem

Tesla Cybertruck iepriecinās ar 4 motoriem

Tesla Cybertruck iepriecinās ar 4 motoriem
Tesla zinas
work
00:43, 28 март 2022
1420
0
Tesla Cybertruck ir vēl viena novatoriska Elon Musk kompānijas attīstība, kas radīja lielu troksni pat pirms oficiālās izlaišanas. Runa ir par pirmo Tesla Motors pikapu, kas visādā ziņā piešķir gaismu tradicionālajiem Ford modeļiem. Kas var lepoties ar automašīnu, kas tika izziņota tālajā 2019. gadā un joprojām ir izstrādes stadijā?
Patiesībā daudz. Pirmkārt, neparastais pikapa izskats, kas ir pārpildīts ar sasmalcinātām formām, nekavējoties piesaista uzmanību. Tesla Cybertruck vienlaikus izskatās neveikls un futūristisks. Turklāt Īlons Masks pastāstīja, ka automašīna tiks piegādāta nekrāsota, jo tā ir salikta no nerūsējošā tērauda, kas neprasa papildu apstrādi.

Tomēr interesantākais auto elements būs tā riteņi. Katram Tesla Cybertruck ritenim būs savs dzinējs, kuram ir neatkarīgs jaudas avots. Tajā pašā laikā pat pikapa aizmugurējie riteņi varēs griezties, kas ļauj pārvietoties pa diagonāli, kā arī novietot automašīnu šauros apstākļos.
Neskatoties uz iespaidīgo izstrādes periodu, modelis joprojām tiek ražots un nav pilnībā skaidrs, kad Tesla Cybertruck tiks izlaists sērijā. Jebkurā gadījumā modelis šķiet ārkārtīgi interesants un neparasts, tāpēc mēs to gaidām.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Ctrl
Enter
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl+Enter
Apspriest (0)