» » » Testa brauciens Dynamic Tesla S P100D

Testa brauciens Dynamic Tesla S P100D

Testa brauciens Dynamic Tesla S P100D
Tesla zinas
work
00:57, 03 март 2022
1356
0
Lieki piebilst, ka Tesla Motors klāsts gandrīz neatgādina sporta automašīnu un prestižu modeļu kolekciju. Tie ir dārgāki, bet tomēr ikdienas elektromobiļi masu auditorijai, nekā īsti sacīkšu modeļi, kas spēj uzstādīt pasaules ātruma rekordus. Tomēr Elons Masks apzinās, cik svarīgi ir, lai patērētājiem būtu sporta piedāvājumi.
Šī testa brauciena ietvaros tiks apspriesta tikai viena no šīm īpašajām versijām. Jā, mēs runājam par Tesla S P100D, kas, kā jūs droši vien jau uzminējāt, ir veidots uz parastā "eski" bāzes. Tajā pašā laikā elektromobilim ir patīkami tehniskie dati, kas kopumā palīdz tam dominēt uz ceļa.

Zem mūsu ērzeļa pārsega atrodas pāris jaudīgi elektromotori, kas izsmalcināto sedanu līdz simtiem paātrina tikai 2,5 sekundēs. Tas ir par 0,3 sekundēm ātrāk nekā sākotnējā versija. Vienlaikus tika nolemts programmatiski ierobežot maksimālā ātruma griestus. Šeit tas ir tikai 250 kilometri stundā.
Ja runājam par interjeru, tad tas ir kļuvis daudz patīkamāks nekā akciju versijā. Ērti sēdekļi, elegants informācijas panelis, multimediju sistēma ar palīgu baru un leģendārais autopilots ir kļuvuši par kārtu labāki un modernāki. Tas pats attiecas uz menedžmentu, kura līmenis pietuvojies gandrīz līdz ar Vācijas autoindustrijas darinājumiem.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Ctrl
Enter
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl+Enter
Apspriest (0)