» » » Modelis S pārveidots par Saleen biroju

Modelis S pārveidots par Saleen biroju

Modelis S pārveidots par Saleen biroju
Tesla zinas
work
00:39, 10 апрель 2022
1415
0
Modelis S bez pārspīlējuma ir leģendārs modelis, kas ir lidojis kā zibens no skaidrām debesīm un ir pārsteidzis simtiem elektriskās vilces entuziastu ar savu futūristisko dizainu un modernajām tehnoloģijām. Savulaik šis sedans apmeklēja dažādu valstu tūninga studijas, taču daudzi uzlabojumi aprobežojās ar kosmētiskām izmaiņām.
Tomēr tas, ko viņi darīja ar Model S Saleen, sagādā patiesu prieku ikvienam elektromotoru cienītājam. Modelis saņēma papildus pilnvērtīgu 422 ZS dzinēju, kas tika novietots uz aizmugurējās ass, kā arī palielinātu akumulatora ietilpību. Turklāt balstiekārta tika pilnībā pārbūvēta, palielinot klīrensu un aprīkojot automašīnu ar keramikas bremzēm.

Elektromobiļa interjerā ir pietiekami daudz jauninājumu, kas ieguva jaunus sēdekļus, kas patīkami saskan ar oriģināla tehnoloģisko minimālismu. Pabeigts arī instrumentu panelis un stūre, kas vairāk atgādina lidojošā šķīvīša stūri.
Lai kā arī būtu, pārveidotā “eska” izskatās patiešām pievilcīga. Un, lai gan pārveidotā auto tirāža solās nebūt tik liela, 150 tūkstošu eiro cenai vajadzētu remdēt Elona Maska fanu degsmi, kuri gatavi pirkt visu, kam maestro pielicis roku.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Ctrl
Enter
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl+Enter
Apspriest (0)