» » » Tesla Model S atkal ir palielinājis klāstu

Tesla Model S atkal ir palielinājis klāstu

Tesla Model S atkal ir palielinājis klāstu
Tesla zinas
work
15:46, 08 май 2020
1628
0

Tesla Model S ir patīkams elektromobilis visos aspektos, kuru turpina sistemātiski uzlabot ar amerikāņu inženieru centieniem. Nesen parādījusies jauna Model S Long Range Plus versija, kas ar vienu uzlādi palielina diapazonu līdz 402 jūdzēm jeb 647 kilometriem, kas ir diezgan nozīmīgs rādītājs.

Model S paplašināja savu klāstu, pateicoties jaunu elementu ieviešanai litija jonu akumulatoram, kas tagad ir efektīvāks. Tas ir, daudz vairāk elektroenerģijas var uzglabāt par tādu pašu svaru, ko nodrošina jauni materiāli un pašu šūnu dizains.


Papildus nominālā diapazona palielināšanai atjauninātais modelis S lepojas ar nelielām salona izmaiņām. Jo īpaši dizaineri nedaudz izlaboja automašīnas informācijas paneli, atjaunināja multimediju sistēmu mūsdienu funkcijām, kā arī uzbūra virs stūres, kas šeit atgādina kosmosa kuģa stūri.

Kopumā automašīna ir saņēmusi daudz jauninājumu, kas ļaus tai saglabāt konkurētspēju mūsdienu strauji augošajā tirgū. Ja jūs meklējāt pasaules klases elektromobili, tagad ir īstais laiks!

http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Ctrl
Enter
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl+Enter
Apspriest (0)