» » » Tesla plāno samazināt Cybertruck Eiropā

Tesla plāno samazināt Cybertruck Eiropā

Tesla plāno samazināt Cybertruck Eiropā
Tesla zinas
work
15:46, 22 май 2020
1680
0

Teslas jaunais elektriskais pikaps Cybertruck gatavojas ienākt Ziemeļamerikas tirgū. Neskatoties uz lielo satraukumu ap šo neparasto un stilīgo automašīnu, Elona Muska kompānija nesteidzas eksportēt automašīnu uz citiem daudzsološiem tirgiem.

Pirmkārt, mēs runājam par Eiropas Savienības valstīm, kurās Tesla modeļi iegūst arvien lielāku popularitāti un tiem ir visas iespējas ieņemt stingru pozīciju tirgū. Turklāt lielākā daļa progresīvo ES valstu jau ir pieņēmušas likumprojektus, saskaņā ar kuriem sistemātiski jāsamazina automašīnu ar iekšdedzes dzinējiem īpatsvars kopējā satiksmes plūsmā.


Protams, Tesla Motors tirgotāji apsver iespēju šim vilinošajam tirgum pielāgot futūristisku pilna izmēra pikapu. Nesen ir kļuvušas zināmas detaļas, saskaņā ar kurām Eiropas Cybertruck ievērojami zaudēs izmēru un palielinās efektivitāti. Tas tiek darīts, lai iepriecinātu Eiropas auditorijas gaumi.

Pretējā gadījumā Eiropas autovadītāji var paļauties uz stilīgu dizainu, izcilu tehnisko sniegumu un pienācīgu kreisēšanas diapazonu. Turklāt Tesla ir slavena ar savu augsto tehnisko atbalstu, kas arī būs pluss, reklamējot jaunu modeli.

http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Ctrl
Enter
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl+Enter
Apspriest (0)