» » » Tesla un The Boring Company domā par furgona izveidi

Tesla un The Boring Company domā par furgona izveidi

Tesla un The Boring Company domā par furgona izveidi
Tesla zinas
work
00:47, 27 март 2022
1375
0
The Boring Company ir vēl viens Elona Muska uzņēmums, kas atšķirībā no Tesla Motors vai Space X atrodas ēnā. Tajā pašā laikā šis autonomo māju automātisko barošanas sistēmu ražotājs jau tagad ieņem ievērojamu tirgus daļu ASV, kas katru gadu pieaug eksponenciāli. Taču runa nav par šo, bet gan par iespējamu abu ievērojamā izgudrotāja uzņēmumu kopprojektu.
Vai jūs nevēlaties redzēt, ka Tesla Motors klāstā parādās citas klases automašīnas? Piemēram, tas pats pikaps vai furgons? Un, ja pirmais ir vairāk vai mazāk skaidrs, tad Elona Muska mikroautobuss nepārprotami nesteidzas uz masveida ražošanu. Tas ir saistīts ar šāda profila automašīnu ražošanas sarežģītību, īpaši uzņēmumam, kuram nav pieredzes šajā jomā.

Tikmēr The Boring Company inženieri ir pārliecināti, ka izdosies izveidot konkurētspējīgu furgonu pasažieru un kravu pārvadājumiem, kas ne tikai pildīs tam uzticētās funkcijas, bet arī pārsteigs autovadītājus un pasažierus ar inovatīvām idejām un neticamu komforta līmeni. .
Šobrīd sīkākas ziņas par šī projekta īstenošanas stadiju nav, tomēr žurnālisti ir pārliecināti, ka Elona Maska furgonu nopietni apspriež abu uzņēmumu vadība. Gaidīsim un ēdīsim.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Ctrl
Enter
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl+Enter
Apspriest (0)