» » » Chrysler PT Cruiser - automašīnu tūnings no hečbeka līdz pikapam

Chrysler PT Cruiser - automašīnu tūnings no hečbeka līdz pikapam

Chrysler PT Cruiser - automašīnu tūnings no hečbeka līdz pikapam
Tesla zinas
work
07:42, 23 март 2023
1331
0

Savulaik Chrysler PT Cruiser hečbekam neizdevās iekarot zīmola cienītāju sirdis ar savu neparasto un diezgan strīdīgo izskatu, ap kuru izauga asas diskusijas. Dizains izrādījās, maigi izsakoties, amatieris, tāpēc automašīnu tirdzniecība atstāja daudz vēlamo. Citu dienu no tiešsaistes preču pārdošanas vietnes parādījās fotoattēli, kuros automašīna gaida jaunu īpašnieku atjauninātā pikapa virsbūvē. Tuninga autori paliek nezināmi.

Netizens komentēja, ka Chrysler PT Cruiser divdurvju pikapa jaunais izskats izskatās ļoti glīts, galvenokārt radošās krēmīgi oranžās krāsu shēmas dēļ. Krāsošanu veica House of Kolor, labi pazīstama darbnīca, kas jebkurai automašīnai var piešķirt svaigu izskatu.

Parādījās hromēts radiatora režģis, kas lieliski saskanēja ar līdzīgu iespaidīgo disku hroma efektu. Izplūdes sistēma ir izstiepta pa visu sliekšņu perimetru. Uzstādīti arī stilīgi "Lexan" atpakaļskata spoguļi.


Pārdevējs par modifikāciju prasa 44 500 USD, augsto cenu pamatojot ar ekskluzivitāti, izdevumiem un salīdzinoši zemo nobraukumu, kas ir tikai 13 840 kilometri.
http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Ctrl
Enter
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl+Enter
Apspriest (0)