» » » Gigafactory Berlin būvniecības laikā mainījās

Gigafactory Berlin būvniecības laikā mainījās

Gigafactory Berlin būvniecības laikā mainījās
Tesla zinas
work
00:46, 07 апрель 2022
1418
0
Autoražotājs Tesla turpina sistemātiski iekarot Eiropas kontinentu un daudzsološākajās Eiropas Savienības valstīs būvē daudzas rūpnīcas elektrisko transportlīdzekļu un akumulatoru ražošanai. Četras lielas rūpnīcas, kas atrodas Vācijā, jau ir sasniegušas pēdējo būvniecības posmu, bet šodien mēs runāsim par Gigafactory Berlin.
Sākotnēji šim uzņēmumam vajadzēja būt tramplīnam jaunas daudzsološas platformas salikšanai Tesla elektrisko transportlīdzekļu radīšanai. Rūpnīcai bija paredzēts nodrošināt citus uzņēmumus ar montāžas galveno sastāvdaļu, un tā ir paredzēta vairākiem simtiem tūkstošu saražoto "ratiņu" gadā. Taču darba gaitā visi tika apspēlēti, mainījās uzņēmuma profils.

Saistībā ar koronavīrusa epidēmiju, kas radīja ievērojamu bateriju deficītu visā pasaulē, tika nolemts uzņēmumu atdot jaunu šūnu izstrādei un montāžai, kuras pēc tam varēs eksportēt uz ASV un Āzijas reģionu.
Tomēr Tesla Motors bosi joprojām nav atteikušies no platformas izstrādes. Galu galā lielākā daļa Eiropas valstu tuvākajā nākotnē pāries uz elektrisko vilci, tāpēc Elons Masks nevar palaist garām tik lielu nogatavināšanas pīrāga gabalu.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Ctrl
Enter
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl+Enter
Apspriest (0)