» » » Tesla Model S un Model X ir uzlabojuši savu dinamiku

Tesla Model S un Model X ir uzlabojuši savu dinamiku

Tesla Model S un Model X ir uzlabojuši savu dinamiku
Tesla zinas
work
15:48, 14 август 2020
1757
0

Tesla strādā pie sava klāsta un neatlaidīgi ienes savus sen izveidotos transportlīdzekļus konkurētspējīgā tirgū. Pat ņemot vērā konkurentus ar zobiem Eiropas un Āzijas ražotāju priekšā, uzņēmuma modeļi joprojām ir aktuāli lielākajai daļai mūsdienu autobraucēju.

Būtībā tehniskie jauninājumi ir saistīti ar akumulatora uzlabošanos un vienas uzlādes diapazona palielināšanos. Tomēr uzņēmums nesen paziņoja par drīzo jauno Tesla Model S un Model X izlaišanu, kas saņems pievilcīgāku dinamiku un jaunu multimediju sistēmas atjauninājumu pakotni.


Un, lai gan apgalvojums šķiet diezgan interesants, patiesībā paātrinājuma dinamika, salīdzinot ar pašreizējiem rādītājiem, palielināsies tikai par 0,1 sekundi. Maksimālā ātruma griesti arī nedaudz palielināsies. Tas ir saistīts ar faktu, ka visi šie jauninājumi tiek samazināti līdz programmatūras pārkonfigurācijai un neietekmē automašīnu dzinējus, kuriem visiem ir arī vecas rūpnīcas īpašības.

Tomēr, ņemot vērā absolūti bezmaksas jauninājumus, kā arī to, ka nav nepieciešams apmeklēt servisa centru, lai saņemtu programmatūras atjauninājumus, pat tik nelielu bonusu daudzi amerikāņu autoražotāja fani vērtē ārkārtīgi pozitīvi!

http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Ctrl
Enter
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl+Enter
Apspriest (0)