» » » Elons Musks liks lidot Tesla Roadster

Elons Musks liks lidot Tesla Roadster

Elons Musks liks lidot Tesla Roadster
Tesla zinas
work
15:43, 02 июль 2020
1855
0

Tesla Roadster ir lieliska sporta automašīna, kas parādījās 2008. gadā. Neskatoties uz to, Tesla turpina pilnveidot savu pirmo modeli un ievieš dažādas tehnoloģijas. Nesen uzņēmuma vadītājs Elons Musks savā tviterī paziņoja, ka Tesla inženieri drīz liks rodsteram lidot šī vārda vistiešākajā nozīmē.

Prototipam vajadzētu saņemt pāris izvelkamus spārnus (gluži kā zinātniskās fantastikas filmās par aģentu 007), kas ļaus tam pacelties gaisā līdz 1,8 metru augstumam. Šajā gadījumā gaisā būs iespējams uzturēties tikai īsu laiku, tāpēc patiesībā šķiet, ka automašīna lielā ātrumā lec pāri brauktuvei.


Pēc Elona Muska domām, šāds pārvietošanās veids autovadītājiem būs absolūti drošs. Turklāt pastāvīgs kontakts ar ceļu ļaus pasažieriem būt pārliecinātiem, ka automašīna nepārkāps ceļu satiksmes noteikumus. Galu galā neviens neatceļ luksoforus un gājēju pārejas.

Lai kā arī būtu, vēl nav pilnībā zināms, kā projekts galu galā tiks īstenots. Tesla dizaineri vairākkārt ir pārsteiguši sabiedrību ar novatoriskiem izgudrojumiem, kas daudzējādā ziņā bija priekšā pašreizējam laikam. Kopumā lidojošo Tesla Roadsteru sabiedrībai tiek solīts prezentēt pēc diviem gadiem, tāpēc atliek gaidīt ļoti maz laika.

http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Ctrl
Enter
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl+Enter
Apspriest (0)