» » » Tesla atsauks daļu automašīnu Latvijā un Krievijā

Tesla atsauks daļu automašīnu Latvijā un Krievijā

Tesla atsauks daļu automašīnu Latvijā un Krievijā
Tesla zinas
work
15:23, 22 октябрь 2020
1887
0

Neskatoties uz to, ka Austrumeiropa amerikāņu kompānijai Tesla nav prioritārs reģions, slaveno elektromobiļu klientu apkalpošanas līmenis ir izcils. Nesen kļuva zināms, ka Latvijā un Krievijā tiks izņemtas 1100 zīmola automašīnas, lai novērstu konstatētos darbības traucējumus.

Lielākā daļa automašīnu ir modeļa X krosoveri, kā arī modeļa S hečbeki. Automašīnas tika ražotas galvenokārt 2016. gada aprīlī, un atsaukšanas iemesls bija stūres pastiprinātāja skrūvju korozija. Nelabvēlīgos apstākļos, kas saistīti ar zemu temperatūru, šī iekārta var neizdoties.


Viņi sola stiprinājumu nomainīt bez maksas. Lai to izdarītu, jums jāapmeklē viena no oficiālajām Tesla dīleriem, kas ir pārstāvēti gan Krievijā, gan Latvijā. Īpaša uzmanība jāpievērš šo modeļu īpašniekiem, kā arī citām 2016. gada izlaiduma automašīnām.

Lai pārbaudītu, vai jūsu automašīna ir problemātisko automašīnu sarakstā, jums jālejupielādē oficiālā Tesla lietojumprogramma un īpašā veidlapā jāievada sava transportlīdzekļa VIN numurs. Atgādinām, ka, saskaņā ar žurnāla Consumer Reports datiem, Tesla Model S vairākkārt ir pārsniedzis uzticamības reitingu.

http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Ctrl
Enter
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl+Enter
Apspriest (0)