» » » Izmēģiniet Tesla 3. modeli

Izmēģiniet Tesla 3. modeli

Izmēģiniet Tesla 3. modeli
Tesla zinas
work
16:00, 06 март 2020
1653
0

Elektriskā automašīna Tesla Model 3 tika plānota kā iepriekšējā modeļa S sedana aizstājēja, un tā tika pārdota 2017. gada vidū. Neskatoties uz labiem pārdošanas apjomiem sākumā, automašīna neaizstāja leģendāro S-ku, bet kļuva par tās jaunāko pārstāvi, jo tai bija līdzīgi tehniskie parametri.

Virsbūves izmēri ir nedaudz zemāki par Model S, taču kopumā tie atgādina šo elektrisko sedanu. Tajā pašā laikā modelis atbalsta vairākas modernas funkcijas, piemēram, ātru uzlādi un modernu reģeneratīvo bremžu sistēmu. Tas viss padara šo mazo sedanu par ļoti konkurētspējīgu automašīnu, kas joprojām ir aktuāla.


Kas attiecas uz interjeru, tas arī ir piedzīvojis vairākas izmaiņas. Automašīna var lepoties ar modernu elektroniku un modernu autopilotu, kas lieliski darbojas. Turklāt ir parādījušās uzlabotas funkcijas, kas saistītas ar automašīnas sinhronizāciju ar mūsdienu viedtālruņiem un planšetdatoriem.

Modeļa 3 vadīšana ir pat patīkamāka nekā modeļa S, jo ir samazināts svars un izmērs. Tomēr telpa salonā kļuva mazāka, un pati automašīna no ģimenes sedanu klases pārcēlās uz pilsētas automašīnu kategoriju.

http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Ctrl
Enter
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl+Enter
Apspriest (0)