» » » Consumer Reports kritizēja Teslas autopilotu

Consumer Reports kritizēja Teslas autopilotu

Consumer Reports kritizēja Teslas autopilotu
Tesla zinas
work
00:49, 05 апрель 2022
1427
0
Tesla ir kļuvusi par pionieri ne tikai elektrisko transportlīdzekļu jomā per se, bet arī pašbraucošo transportlīdzekļu jomā. Pasažieru transportlīdzekļu automātiskās vadības sistēma, kuras autors ir Elona Muska komanda, saņēma milzīgu publicitāti presē, taču ne visas publikācijas viennozīmīgi slavēja joprojām rupjo un nepilnīgo tehnoloģiju.
Jo īpaši Apvienotajā Karalistē bāzētais žurnāls Consumer Reports vairāk nekā vienu rakstu veltīja autopilota kritikai. Tajā pašā laikā aizjūras uzņēmuma apsūdzības nebija tukša frāze, jo žurnāla redaktori piešķīra vairākus darbiniekus, lai pārbaudītu jaunizveidoto izgudrojumu.

Kā norāda žurnāla vadošais žurnālists, Tesla Motors autopilots ir mazattīstīta tehnoloģija un var izraisīt negadījumus. Pēc saņemtajiem datiem, kameru un sensoru sistēma ir viegli maldināma, kas noved pie neadekvātiem borta datora lēmumiem.
Tajā pašā laikā nav tik daudz ārkārtas situāciju, kurās vainojams Tesla autopilots. Protams, ka ir, bet nav jēgas runāt par pilnīgi nestrādājošu autopilotu. Jebkurā gadījumā uzņēmums pētīja iesniegtos materiālus un solīja nenogurstoši uzlabot savu tehnoloģiju.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Ctrl
Enter
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl+Enter
Apspriest (0)