» » » Tesla uzstādīja jaunu piegādes rekordu

Tesla uzstādīja jaunu piegādes rekordu

Tesla uzstādīja jaunu piegādes rekordu
Tesla zinas
work
00:53, 03 апрель 2022
1384
0
Tesla aktīvi paplašina savu klātbūtni Eiropas kontinentā. Rūpnīcu, uzlādes staciju un oficiālo servisa centru celtniecība šobrīd tiek izvērsta vislielākajā apjomā. Šajā ziņā pagājušais gads aizjūras uzņēmumam bijis rekordgads elektrisko transportlīdzekļu piegāžu ziņā uz Eiropu.
Kopējais Tesla Motors elektromobiļu skaits, kas tika pārdots Vecajā pasaulē, pārsniedza psiholoģisko barjeru - 500 tūkstošus eksemplāru. Tajā pašā laikā pieticīgi 12 000 ieradās no Latvijas, kur Tesla nesen atklāja savu pirmo oficiālo uzlādes staciju.

Runājot par populārākajiem modeļiem eiropiešu vidū, viss ir diezgan gaidīts. Topa līderi, tāpat kā 2020. gadā, joprojām ir Model 3 un Model Y. Un, ja elektriskajam hečbekam ir spēcīga pozīcija, tad Model Y krosovers burtiski elpo pa kaklu tās pašas klases Model X konkurentam. Modelis S, kas ir neapšaubāms līderis ASV, bet Eiropā tam nav tik daudz pircēju.
Kopumā Tesla Motors Eiropā sāk jaunu evolūcijas kārtu. Uzņēmums aktīvi investē infrastruktūras un vietējo montāžas līniju izveidē, kas ir vairāk nekā aktuāli uz stingrākas likumdošanas fona oglekļa dioksīda emisiju jomā.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Ctrl
Enter
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl+Enter
Apspriest (0)