» » » Tesla parāda ievērojamu pārdošanas pieaugumu

Tesla parāda ievērojamu pārdošanas pieaugumu

Tesla parāda ievērojamu pārdošanas pieaugumu
Tesla zinas
work
15:45, 05 июнь 2020
1638
0

2020. gads ir bijis izaicinošs gads autobūves nozarei. Saistībā ar globālo koronavīrusa pandēmiju, kā arī sekojošo ekonomikas stagnāciju, daudzi uzņēmumi cieta milzīgus zaudējumus, ņemot vērā pieprasījuma trūkumu. Tikai daži uzņēmumi var ziņot par pārdošanas pieaugumu. Viens no šiem uzņēmumiem ir amerikāņu Tesla Motors.

Elona Muska idejas ir palielinājušas elektrisko transportlīdzekļu pārdošanas apjomu par 40% salīdzinājumā ar 2019. Rezultātā kopējā pārdoto elektromobiļu tirāža bija 509737 modeļi. Turklāt, kā gaidīts, lielākā daļa pārdošanas apjomu samazinājās tieši gada beigās, kad karantīnas pasākumi tika ievērojami vājināti vairākās Rietumu valstīs.


Attiecībā uz modeļiem raksturīgiem datiem Tesla Model 3 ir bijis un joprojām ir sabiedrības iecienītākais. Jaunais sedans ar lielisku klāstu un patīkamu dizainu veidoja 43 procentus no pārdošanas apjoma, un modeļu izplatība tajā pašā pārskata periodā palielinājās par 12 procentiem.

Labus pārdošanas apjomus parādīja arī Tesla Model Y krosovers, kas patīkami pārsteidza pircējus ar dažām neparastām mikroshēmām un ērtu interjeru. Kopumā zīmola automašīnas turpina pārliecinoši iekarot savu vietējo Amerikas tirgu.

http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Ctrl
Enter
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl+Enter
Apspriest (0)