» » » Tesla S P100D izmēģinās spēkus sacīkstēs

Tesla S P100D izmēģinās spēkus sacīkstēs

Tesla S P100D izmēģinās spēkus sacīkstēs
Tesla zinas
work
00:40, 30 март 2022
1452
0
Tesla Model S P100D ir vēl viens eksperimentāls auto no Elona Muska, kura dvēselē ir kvēla vēlme radīt patiesi jaudīgu elektrisko sporta auto. Šoreiz slavenajam uzņēmējam gandrīz izdevies šo zilo sapni pārvērst par realitāti, jo šim modelim ir lieliski tehniskie dati, kas pielāgoti sacīkšu trasei.
Viņa pat tika apstiprināta kā Electric GT World Series monokausa dalībniece GT klasē, kas, redz, jau ir ko vērts. Pagaidām auto apskatei pieejams Stokholmas izstādes apmeklētājiem, kur to visiem izrāda un dalās ar informāciju par tehnisko aprīkojumu.

Šeit ir diezgan jauki. Pāris elektromotoru ar kopējo jaudu 585 kW jeb 795 ZS. un 995 ņūtonmetru griezes moments var paātrināt ļoti sarežģītu virsbūvi līdz simtiem tikai 2,1 sekundē. Uz brīdi tas ir ar benzīnu darbināmu hipermašīnu vai pirms desmit gadiem Vācijas plūdu moderno sporta hibrīdautomobiļu līmenis.
Ceram, ka šis sporta auto sacīkstēs sevi parādīs lieliski un pilnīgi iespējams, ka tas pat iegūs kādu no balvām. Galu galā mēs vēlētos redzēt vairāk sporta automašīnu no Tesla Motors!http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Ctrl
Enter
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl+Enter
Apspriest (0)