» » » Tesla S un X pēc atjaunināšanas iegūst jaunu interjeru

Tesla S un X pēc atjaunināšanas iegūst jaunu interjeru

Tesla S un X pēc atjaunināšanas iegūst jaunu interjeru
Tesla zinas
work
15:44, 20 июнь 2020
1664
0

Divi populārākie Tesla modeļi ir saņēmuši ievērojamus interjera atjauninājumus plānotās sejas atjaunošanas ietvaros. Tehniski modelis S un X palika nemainīgs. Tas pats attiecas uz modeļu izskatu. Dizaineri un konstruktori ir veltījuši visus spēkus, lai atsvaidzinātu interjeru, kas kļuvis vēl futūristiskāks un ērtāks.

Pirmkārt, jāatzīmē jaunais patentētais stūres rats, kas pat bez tā bija kaut kas neparasts. Mūsdienu kursorsviru, proti, kursorsviru, ir patīkami noapaļota forma un tas atgādina kosmosa kuģa vadības centru. Tam būs arī skārienekrāna pogas, pateicoties kurām pārslēgšanos var veikt ar vienkāršu pieskārienu.


Papildus tam tika modernizēti automašīnu sēdekļi, kas saņēma asaras formu, kas atkārtoja muguras siluetu. Tas viss ļaus ērti ceļot lielos attālumos. Turklāt sēdekļus var viegli regulēt, pateicoties elektroniskajām piedziņām, kas regulē sēdekļu pozīcijas gan salona platumā, gan garumā.

Patīkamākais jauninājums būs multimediju sistēmas ekrāna palielināšana un programmatūras pilnveidošana, kas ievērojami paplašina funkcionalitāti un ļauj gūt maksimālu labumu no Tesla automašīnas iegādes. Lieki piebilst, ka programmatūras ziņā vispārējās modes tirgū nosaka Elona Muska automašīnas.

http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Ctrl
Enter
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl+Enter
Apspriest (0)